fredag 26 februari 2010

Plusgrader



Totalt chockläge!
Snön håller på att smälta utanför mina fönster,plusgrader och snöslask.
Vi har inte haft plusgrader sedan början på december så det är lite annorlunda. Det känns nästan som man glömt bort hur man ska klä sig när det inte är - 10 grader ute. Märkligt märkligt!
Hoppas nu innerligt att snön fortsätter smälta nu så att vi slipper skare i vår pulssnö!

Har idag ridit en liten runda i skogen här intill. Själva skogen är pytte liten men snirklade runt där inne och pulsade runt i all snö.
Glorih är så roligt för hon har ju börjat inse att i början på en tur vet man aldrig hur länge man ska vara ute och om det kommer bli jobbigt så hon har börjat skritta jättefint i början av turerna.
Så fort hon inser vilken tur man har i åtanke börjar hennes försök att öka tempo,takt och lite annat bus. Man riktigt ser när polletten faller ner för henne
" Ah! Skogen! Denna tur kan inte bli så lång! Jag tänker nu bjuda på tramp,salsa och väldigt mycket livsenergi!". Bara att skratta åt henne och fortsätta att tjata med halvhalter och halter och annat som får henne att fokusera på mig.
Trevlig tur måste jag säga.
Blev det bruna Zilco-settet idag med tredelat mässingbett. Hon är ju lite stark på vanliga tränsbett men vi övar stenhårt på detta med att inte hänga på bettet etc. Går bättre och bättre!

Inga kommentarer: