tisdag 20 april 2010

Och hur ska jag hinna?

Jag skäms som en hund över att jag är så dålig på att uppdatera denna blogg men jag får verkligen inte riktigt ihop tiden!
Jag har börjat jobba som jag tror att jag nämnt tidigare och har kickstartat detta med att jobba massor...Har jobbat hela förra veckan och så helgen och fortsätter denna vecka men har ledigt på torsdag vilket är såååå efterlängtat för jag börjar bli ordentligt sliten nu redan.
Annars så försöker jag pussla ihop min vardag med jobb, ridning, vänner etc etc vilket faktiskt går rätt bra.
Glorih är brunstig som sjutton och lite ynklig i sitt pälssättande/fällande och vill gärna stå och mysa i flera timmar om hon själv får bestämma och hon är supertrevlig att rida just nu.
Vi varvar som vanligt uteturer med dressyr. Lika trevlig på båda delarna och ikväll har vi haft vårt livs bästa dressyrpass någonsin.
Vi fick ner tempot i traven, vi gjorde lösgörande övningar, skänkelvinkingar, minska och förstora volten genom lite sidvärtes, övergångar, serpentiner och allt gick så bra!
ute turerna är också minst lika trevliga och hon verkar hålla med för hon ser sjukt pepp ut när man kommer till stallet och ropar på henne,spetsade öron, litet brummande och så tuffar hon till grinden och säger HEJ!

Det är mysigt att vara hästägare just nu.

1 kommentar:

Ellinor sa...

Känner igen mig i det plötsligt ökade tempot. Det är som om våren har fått mig att vilja så mycket mer, så jag trampar gasen i botten på flera olika områden. Men det gäller att andas ibland och bara mysa (som Glorih vill!). Jag har överaktiverat Ariel senaste veckan, mest för att se om det går (det gick!) så nu blir det lite lugnare framöver. *puh*